Bölüm yükle, taslak kaydet veya yayınla. Bildirim yalnızca ilk yayınlamada gider.
Taslak: uygulamada görünmez, bildirim gitmez. Yayınla: uygulamada görünür ve ilk yayınlamada “Yeni bölüm yayında” bildirimi gönderilir.